Ideg

Ha szétb az ideg, akkor ideborítom. Jössz, olvasol, bólogatol. Vagy kommentelsz.

Nincs munka, tehát a Moszkva tér átnevezése a legfontosabb

2011.04.28. 14:09 - Tokom

Címkék: politika magyarország faszkivan miért moszkva munkanélküliség széll

Az idén január-márciusi időszakban 3 732 500 embernek volt munkája, jelentette a KSH csütörtökön. Ez alig 13 ezerrel több, mint az elmúlt tíz év mélypontját jelentő tavaly január-márciusi szint, és 11 ezerrel kevesebb, mint egy hónapja volt. A munkanélküliség 11,6 százalékra nőtt, ez a mutató 1998 óta csak kétszer volt magasabb. Az egymilliós tervtől 123 ezres az elmaradás.

 

Eközben a legfontosabbnak most a Moszkva tér át- (illetve vissza)nevezése Széll Kálmán térre. Következő jelöltjeim a Bécsi út (utáljuk az osztrákokat), Keleti pályudvar (gyanús, az előző rendszerre emlékeztet), Déli pályaudvar (amerikai rabszolgatartók), Belgrád rakpart (utáljuk a szerbeket). Várjunk csak, kit is nem utálunk?

Ennyi erővel bármelyik világvárosról elnevezett közteret átnevezhetjük random politikusokra, akik kapcsolataik, rokonságuk folytán emelkedtek fel hirtelen a ranglétrán...

A bejegyzés trackback címe:

https://ideg.blog.hu/api/trackback/id/tr222861912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása