Ideg

Ha szétb az ideg, akkor ideborítom. Jössz, olvasol, bólogatol. Vagy kommentelsz.

Miért nem változnak a férfiak?

2010.07.26. 17:59 - Tokom

Címkék: csajok faszkivan dugás csajom

Ismert mondás az, hogy a házasságban vagy együttlétben a nők megváltoznak (habár a férfiak szeretnék, ha nem áltoznának), a férfiak pedig nem változnak (pedig a nők minden vágya őket megváltoztatni).

Néhány év házasság alatt rá lehet jönni a férfiak szempontjára: Kurvásul elegük van abból, hogy a kedves nej minden apró faszsággal kapcsolatban okítson és számonkérjen. Mert ezt bazmeg minden nő nagyon vágja. Ezért a férfi AZÉRT SEM fog változni, nem azért mert hülye és képtelen alkalmazkodni vagy megjegyezni dolgokat (érdekes, egy nőnek sem tűnt fel, hogy mondjuk a munkájuk során, gyermeknevelésben ugyanekkor folyamatosan fejlődnek?).

Ne hagyd szét a csokipapírt. Ma nincs a kedvenc sorozatom, dugjunk. Vesd le a zoknit, húzd fel a zoknit, ne tornyozd az edényeket, válogasd szét a színest, ne hozd be a sarat stb. Hát a faszom, azért költöztem el a szüleimtől, hogy újra másvalaki mondja meg, hogy mit csináljak?

A bejegyzés trackback címe:

https://ideg.blog.hu/api/trackback/id/tr802177858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meta Morphozis 2010.12.01. 21:19:17

Juj... Rólam beszélsz??? Vagy magadról?? Vagy rólunk?? Vagy ez a sorsunk???? :-D
süti beállítások módosítása