Ideg

Ha szétb az ideg, akkor ideborítom. Jössz, olvasol, bólogatol. Vagy kommentelsz.

Az NFÜ-vezér lányának karrierje nagyot ugrott

2010.09.21. 13:58 - Tokom

Címkék: politika család magyarország elkeserítő

Az Orbán-kormány hivatalba lépését követő napokban nevezték ki Petykó Zoltánt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökének. A minisztériumi fejcserék a Fidesz kipróbált gazdasági emberének 27 éves lányát is helyzetbe hozták. Szeptemberben Petykó Adrienn lett a Vidékfejlesztési Minisztérium költségvetési főosztályának a vezetője. Adrienn eddig könyvvizsgáló asszisztensként dolgozott.

(...)

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán végzett Petykó még nem dolgozott a közigazgatásban, és a költségvetési ügyekben sem szerzett jártasságot.

(...)

Petykóról már nyáron azt írta a HVG, hogy új pozíciója nem csak az uniós pénzek elosztásában, hanem az agrár- és vidékfejlesztési területen is erős emberré teszi, akinek szava sokat számíthat a különféle intézmények vezetőinek kiválasztásában.

(index.hu)

Bazeg, ne legyek ideges?

A bejegyzés trackback címe:

https://ideg.blog.hu/api/trackback/id/tr32312430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása