Ideg

Ha szétb az ideg, akkor ideborítom. Jössz, olvasol, bólogatol. Vagy kommentelsz.

Nem adom fel..

2011.03.21. 10:08 - Tokom

Bár láthatóan elképesztő mennyiségű pofátlanságot követ el a kormányunk, amik közül ha akár egyet is az előző követett volna el, a csürhe már ostromolná a Parlamentet, én nem adom fel, hogy leglább ezek egy részét összegyűjtsem.

Arról van szó tehát, hogy drága kormányunk át akarta nevezni mindenképpen a Ferihegyi repülőteret, mert fél hogy másképpen túlságosan kevés nyomot hagy a magyar történelemben (és valóban, reformjaikról egyelőre nem tudnánk köteteket megtölteni). Aki ellentmond, azt pedig kirúgatják a munkahelyéről. Azért az valamit elmond, hogy a földrajzi nevekről döntő bizottság 20:0 arányban szavazta le a kormány javaslatát...

Idézet:

"A földrajzi nevekről döntő bizottság több tagját kirúgták munkahelyéről, mert úgy vélték, a kormány által javasolt Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér név bonyolult, és nem menne át a köztudatba. Szakmai véleményükért egyeseknek nem is a bizottsági helyükkel kellett fizetniük, hanem a bizottsági tevékenységüktől független munkahelyükről rúgták ki őket."

Kirúgási hullámot indított el, hogy nem támogatta a kormány átnevezési javaslatát a földrajzinév-bizottság. A testület egyes tagjai néhány nappal azután kapták meg felmondólevelüket, hogy leszavazták a Ferihegyi repülőtér nevére tett kormányjavaslatot. Az ügy azért különösen meglepő, mert a renitensek közül néhányat nem a bizottságból távolítottak el, hanem a bizottsági tevékenységüktől független munkahelyükről.

Forrás: index

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ideg.blog.hu/api/trackback/id/tr732758068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecs2010 2011.03.21. 22:56:18

Sziasztok, ajánlom a facebook-os tiltakozó oldalt az átnevezéses szörnyűség ellen:

www.facebook.com/EzFerihegyNemLisztFerihegy
süti beállítások módosítása